Hotellsystem - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Listing

Hoist Group grundades 1994 och är europeisk marknadsledare i att levererar hotellteknik och tjänster till fristående hotell, kedjor och andra verksamheter med övernattning i EMEA-regionen.

Listing

SPECTRA SYSTEMS är en skandinavisk ledande leverantör av mjukvarulösningar till besöksnäringen – hotell, konferens- och semesteranläggningar, resorts samt restauranger. SPECTRA SYSTEMS har idag den största utvecklingsavdelning bland de skandinaviska baserade leverantörer av hotell och konferenssystem.

Listing

Alla verktyg ni behöver för att ta hand om er anläggning Sirvoy är ett bokningssystem som fungerar till alla typer av boende: hotell, motell, vandrarhem, pensionat, stugor och lägenheter. Era bokningar är lätta att komma åt oavsett tid och plats.

Listing

SystemPartner International – totalleverantören av IT-lösningar till hotell, restauranger. SPI erbjuder kompletta IT-lösningar för hotell- och restaurangbranschen. Våra moderna system och våra experter kommer hjälpa dig att lyckas bättre med er verksamhet.

Listing

Rebnis har sedan 1997 utvecklat egen programvara för besöksnäringen när det gäller boknings- och kassasystem. Systemen är utvecklade i samråd med de ca: 400 kunder som finns runt hela Sverige.